Profil

Pernille Jensen en uddannet Finansøkonom med speciale i økonomistyring, kursusbevis i regnskab og controlling til små og mellemstore virksomheder, og har 5 års erfaring fra mellemstore virksomheder med 2 cifret mio. omsætning og op til 15- 20 ansatte.  

Kunderne tæller dog alt fra mellemstore selskaber med 2 cifret mio. omsætning til enkeltmandsvirksomheder, og både produktions, grossistvirksomheder og bløde erhverv. Kunder repræsentere et bredt udsnit af mange forskellige brancher. 

Opgaverne er typisk oprydning, optimering samt digitalisereing af bogholderiet. Derefter vedligehold samt løbende opfølgning og rapportering af virksomhedens omsætning/omkostninger i løbet af regnskabåret. 

Nye kunder har fået op mod 350.000 kr tilført i likviditet alene pga. oprydning og strukturering af bogholderiet. Det er ikke unormalt at der er mange penge at hjem, og at Bookkeeping har finansieret sig selv, indenfor de første måneder. Digitialisering kan også være en måde at finansiere Bookkeeping på,  – hurtige og effektive arbejdsgange er altid en fordel.  

Oftest anvendte regnskabsprogrammer er Economic, DBA, Dinero, Billy. Derudover Danløn, Proløn, Letløn, Office-programmerne osv.   

 

Freelance bogholder

 

– bogføring, moms, løn, debitor/kreditorstyring, årsrapporter mv.

 

Unknown